• Halvt rundstykke med reker og majones

    Halvt rundstykke med reker og majones

    Våre rundstykker er håndbakt i eget bakeri – med gode råvarer og ekte bakeglede.

    Hvert rundstykke deles i to (topp og bunn) og smøres med et assortert utvalg pålegg.

    Du finner oversikt over alle varianter under kategorien «Påsmurt», der du kan velge mellom blant annet ost, skinke, egg, roastbiff og laks.

    Servering: Leveres ferske og klare til servering – passer til lunsj, møter og arrangement.

    Bildene er kun ment som illustrasjon. Faktisk innhold og pålegg kan variere etter sortiment og sesong.

    Bakt med hjerte for mat og mennesker – ekte håndverk fra vårt eget bakeri.

  • Koldtallerken med julens beste pÃ¥legg

    rikholdig koldtallerken med eggerøre, røkt laks, reker, lammerull, medisterkaker og kalkun. Servert med rødkål, rødbetesalat, waldorfsalat, frisk salat, agurk, tomat og persille. Brød med smør, majones, senneps majones, dill og sitron følger med

  • Snitter med reker og majones

    Snitter med reker og majones

    Assortert utvalg av snitter med fristende pålegg – velg mellom spiralloff eller femkornbrød.